Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спільний прийом суб’єктів пробації з фахівцями юриспруденції

Дата: 05.04.2019 14:56
Кількість переглядів: 606

    4 березня  на базі Березанського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації», згідно з графіком спільного прийому громадян, було проведено зустріч суб’єктів пробації з головним спеціалістом відділу «Березанське бюро правової допомоги»  Оленою Новіченко-Дель  та  начальником Березанського відділу Державної реєстрації актів цивільного стану головного територіального управління юстиції у Миколаївській області Катериною Курило-Грубою. Такий прийом проводився з метою ознайомлення суб’єктів пробації з законодавчою базою,  та вирішення їх нагальних потреб.

     Захід розпочався з обговорення правопросвітницьких проектів Мін’юсту «Про відповідальне батьківство» та «Безоплатне забезпечення ліками,  державні гарантії лікування рідкісних захворювань».

     Олена Новиченко-Дель ознайомила всіх з податковою знижкою на розвиток дитини; про суттєві обмеження до неплатників аліментів; з проектом «Муніципальна Няня», а також про гарантовані державою ліки, які громадяни можуть отримати безкоштовно в зв’язку з нововведеннями у медичній реформі.

     В ході спільного прийому громадян, клієнти пробації зверталися з проблемними питаннями, а саме: отримання житлової субсидії; оренда земельної ділянки; перереєстрація права власності на житловий будинок в новий реєстр та виконання роботи за договорами цивільно-правового характеру, на які Олена Новіченко-Дель надала повну інформацію щодо шляхів їх вирішення.

     Громадян також було проінформовано про порядок звернення за безоплатною правовою допомогою, яку вони можуть отримати у відділі «Березанське бюро правової допомоги» Миколаївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

     В свою чергу начальник Березанського відділу Державної реєстрації актів цивільного стану головного територіального управління юстиції у Миколаївській області пані Катерина надала розяснення двом клієнтам пробації щодо надання необхідного переліку документів для укладання шлюбу.

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь