Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дбаємо разом про безпеку суспільства. Зупинимо COVID-19

Дата: 26.03.2020 13:34
Кількість переглядів: 490

Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)», постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» (зі змінами, внесеними постановою від 16 березня 2020 р. №215), з урахуванням рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 березня 2020 року, у зв’язку з загостренням ситуації, пов’язаної з поширенням випадків гострої респіраторної хвороби спричиненої коронавірусом  COVID-19, з метою своєчасного і повного проведення профілактичних і протиепідеміологічних заходів  в Березанському районі та запровадження комплексу заходів, спрямованих на захист прав фізичних осіб під час карантину та обмежувальних заходів, 24 березня 2020 року в приміщенні Березанського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області, пройшло засідання щодо надання соціальних послуг суб’єктам пробації в зазначених умовах. 

 В засіданні прийняли участь: Ходан Ігор – начальник Березанського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області; Боднар Раїса – начальник відділу соціального захисту сім’ї, дітей та молоді Коблівської сільської ради Березанського району Миколаївської області (об’єднана територіальна громада) та Чернеженко Галина – начальник «Центру надання соціальних послуг» Березанської селищної ради.

Фото без опису

            В ході зустрічі було досягнуто  результату щодо взяття ще під більший контроль клієнтів пробації.  Роз’яснення соціальними працівниками клієнтам пробації симптомів коронавірусної інфекції та заходів щодо убезпечення від  COVID-19 в умовах самоізоляції, вручення відповідних пам’яток. Також, надання соціальних послуг, в умовах самоізоляції та допомозі зазначеним особам у придбанні продуктів харчування та ліків і доставку їх додому.

 

Березанський районний сектор філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області.

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь