Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вирішено питання щодо придбання комп’ютерної техніки для районного сектору з питань пробації

Дата: 24.09.2020 16:31
Кількість переглядів: 555

      23.09.2020 року в сесійній залі Березанської селищної ради відбулося засідання постійної комісії з питань планування, бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій, на яку був запрошений начальник Березанського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області Ходан Ігор.

    На засіданні комісії було заслухано начальника сектору з питань пробації щодо виконання Програми «Профілактики рецидивної злочинності та правопорушень на території Березанської селищної ради на 2019-2020 роки» та розглянуто звернення щодо придбання для сектору пробації ноутбуку.

      Після обговорення даного питання, та за одноголосним рішенням членів профільної комісії було вирішено  внести зміни до селищного бюджету Березанської селищної ради на 2020 рік по функції КПКВК 0110150 КЕКВ 3110 – придбання комп’ютерної техніки  на 11000 грн. та передачі її у користування Березанському районному сектору філії ДУ «Центр пробації» в Миколаївській області.

  

     Того ж дня, в Березанській селищній раді на засіданні чергової ХХХVІІ сесіїVІІ скликання рішення  «Про внесення змін до селищного бюджету Березанської селищної ради на 2020 рік» було прийнято в цілому. 

Саме завдяки плідній співпраці районного сектору з питань пробації з Березанською селищною радою Миколаївської області (Об’єднана територіальна громада), та чіткому розумінню голови громади і депутатського корпусу, що сектор з питань пробації стоїть на варті закону та забезпечує своєю діяльністю безпеку суспільства вдалось, в час пандемії в Україні, одержати таке вкрай необхідне фінансування для придбання комп’ютерної техніки.

 

Березанський районний сектор філії ДУ «Центр пробації» в Миколаївській області

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь