Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ТКАЧУК Володимир Володимирович

Дата: 14.11.2023 08:57
Кількість переглядів: 98

Солдат Володимир ТКАЧУК загинув 30 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання біля Бахмута Донецької області. Життя воїна обірвав ворожий мінометний обстріл. Захиснику було 42 роки.

Фото без опису

Володимир народився в багатодітній родині в селі Чапаєвка (нині – Щасливе Миколаївського району)  Березанського району Миколаївської області. Навчався у місцевій середній школі, захоплювався, як всі хлопчаки, спортом.  Після  11-го  класу, вступив до професійно-технічного училища №8, де здобув фах слюсаря з ремонту колісних транспортних засобів. Розпочав трудовий шлях в Харківському лісгоспі, потім працював трактористом в ТОВ «С-Росток».  Одружився,  і згодом  кохана дружина Ніна подарувала йому синочка, якого назвали Ігорем.

 З перших днів повномасштабного вторгнення Володимир Ткачук, як і його брати, став на захист України -  27 лютого 2022 року був призваний на військову службу  до лав ЗСУ. Воював у складі штурмового батальйону, був водієм.

Взимку та навесні 2023-го місто Бахмут Донецької області стало епіцентром найзапекліших боїв. Ворог поставив за мету понад усе взяти це неприступне місто-фортецю.  Ворожі війська безперервно атакували населений пункт, руйнуючи його та витісняючи українських військових. Війська ПК "Вагнер", які були основними силами, що намагались захопити Бахмут, так і не спромоглись до цього. Бахмут і нині залишається під українським прапором. 

Саме під час цих запеклих боїв і загинув наш земляк, Захисник, Герой, – Володимир Володимирович ТКАЧУК.

Він узяв до рук зброю, хоч мріяв працювати на землі, займатися господарством, вирощувати сад. Понад усе він хотів бачити, як росте його син у вільній і незалежній Україні. Володимир був гарною людиною, надійний, життєрадісний і завжди усміхнений, турботливий тато, ніжний і люблячий чоловік. Мав багато планів, ідей і мрій, він так багато хотів ще зробити в цьому житті... Не встиг... бо клята війна забрала його.

Володимир Ткачук – це приклад мужності, сили, незламності та відданості. Один із кращих синів України. Пішов захищати свою сім'ю і землю. І зробив це - ціною власного життя.

Вічна пам'ять! Не забудемо! Не пробачимо!

 

Похований Володимир Ткачук в селі Щасливе.

В скорботі залишились мама Наталія Андріївна, брати та сестри, дружина і син.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь