Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

3 грудня – день, який нагадує нам, що серед нас є люди, котрі потребують особливої уваги і турботи, – Міжнародний день інвалідів

Дата: 01.12.2023 13:28
Кількість переглядів: 83

Міжнародний день людей із інвалідністю це не свято - цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства. Це нагода пригадати усім, що допомога, рівні можливості, гідність, увага, людяність і турбота – це не порожні слова. Від них залежить рівень цивілізованості нашого суспільства. Адже кожен може відкрити своє серце для добра, перейнятися проблемами людей з особливими потребами, у міру власних можливостей докласти зусиль, аби створити для таких людей умови, які дають змогу відчувати себе рівними серед рівних.

Фото без опису

За дорученням голови Березанської селищної ради Валерія Хоміцького було роздано продуктові набори особам з інвалідністю, які перебувають на обслуговуванні в Центрі з надання соціальних послуг Березанської селищної ради. Продовольчі набори також отримали діти з обмеженими можливостями, які проживають на території нашої громади.

 «Інвалідність – це не вирок. Практика показує, що інваліди можуть бути і стають повноцінними і високо ефективними членами суспільства, відмінними фахівцями, соціально активними і життєствердними людьми, які надихають багатьох, в тому числі і абсолютно здорових членів нашого суспільства. Тож хочеться побажати вам витримки, міцного здоров’я, щастя, успіхів у всіх ваших справах, оптимізму, можливості втілити в реальності ваші плани та задуми», — зазначають працівниці Центру з надання соціальних послуг.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь